Bussiyhteydet 2017-2018

Tarkempaa tietoa aikatauluista, lipuista yms. osoitteesta uudenmaanjoukkoliikenne.fi

Saukkola – Pusula – Karkkila  (Pohjolan liikenne)

Klo 7.05 Saukkola (Kauppakuja) – Jättöläntie – Oilaantie – Pusulantie – n. 7.20 Pusulan kko – Pusulantie –  Ikkala – Pusulantie – Lemmointie (Haapala) – Pusulantie – 7.45 Karkkila linja-autoasema

Karkkila – Pusula – Saukkola (Päivin liikenne)

klo 16.00 Karkkila linja-autoasema –  Pusulantie – Lemmointie (Haapala) – Pusulantie – Ikkala – Pusulantie – Pusulan kko – Pusulantie – Oilaantie – Jättöläntie – Saukkola (Kauppakuja)

Liikennöintiaika Karkkilan lukion koulupäivinä (Koulp) noin 188 päivää. Yli 10 km matkaavat lukion opiskelijat ovat oikeutettuja Kelan koulumatkatukeen. Kysy koulumatkatuesta lisää koulusihteeriltä.

Höökikyyti

Aikataulut kaupungin sivuilla. Höökikyytiin ovat tervetulleita koulukuljetukseen oikeutettujen lisäksi jälleen myös itse maksavat oppilaat. Päivin Liikenteellä on myynnissä kertamaksun lisäksi 10 kpl sarjakortteja, 20 e/10 matkaa.