Kurssivalinnat

Karkkilan lukioon ensimmäiseksi vuodeksi hakevat täyttävät sähköisen kurssivalintakaavakkeen (ks. opiskelijaksi-sivu). Karkkilan lukion tai oman yläkoulusi opo auttaa tarvittaessa kaavakkeen täytössä.

Karkkilan lukiossa jo opiskelevat tekevät ainevalintansa seuraavalle vuodelle alkukeväästä Wilmassa. Kurssivalintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, koska oman opintopolun lisäksi valinnoilla on vaikutusta niin lukujärjestyksen tekoon kuin ryhmien perustamiseen. Valintojen suunnitteluun voi käyttää apuna Karkkilan lukion kurssisuunnitelmaa 2017-2018.

Kurssivalinta tehdään Wilman kurssitarjottimessa.

1. Kirjaudu Wilmaan omilla tunnuksillasi
  2. Valitse yläpalkista Kurssitarjotin ja valitse nappi Kurssitarjottimeen
  3. Valitse haluamasi kurssit
    • Valittu kurssi muuttuu tummemmaksi
    • Vihreät kurssit ovat pakollisia kursseja, oranssit syventäviä ja keltaiset soveltavia kursseja
    • Harmaalla merkityt kurssit ovat jo suorittamiasi kursseja.
    • Uuden opetussuunnitelman mukaan opiskelevat näkevät kurssin nimen viemällä hiiren kursorin kurssin kohdalle
    • Valitse vain oman vuosikurssisi kursseja
    • Listan alussa on II vuosikurssin kurssit ja listan loppupäässä III vuosikurssin kurssit
    • Huomaa listan alareunassa olevat puolen kurssin mittaiset kurssit