Miksi Karkkilan lukioon

Miksi Karkkilan lukioon?

dekyylibentseeniKarkkilan lukio on hyvä yleislukio, jossa saat tarpeelliset tiedot ja taidot tulevaisuuttasi varten. Tavoitteenamme on huolehtia opiskelijoistamme.

Ylioppilastutkintoa varten tarjoamme kaikki tarvittavat kurssit äidinkielessä, A-englannissa (pitkä oppimäärä), B-ruotsissa, matematiikassa, reaaliaineissa, sekä lyhyessä saksassa ja ranskassa. Opiskelijat saavat jatko-opintokelpoisuuden yliopistoihin ja korkeakouluihin, ammattikorkeakouluihin ja ammatillisten oppilaitosten yo-linjoille.

Pakollisten ja syventävien kurssien lisäksi opiskelija voi valita soveltavia kursseja. Joitakin kursseja voidaan opiskella myös verkko-opetuksena.

Puheviestinnässä, kuvataiteessa, musiikissa, tanssissa ja tekstiilityössä voi suorittaa lukiodiplomin.

Kansainvälisyys ja matkat ulkomaille ovat myös osa toimintaamme. Projektit vaihtelevat vuosittain.

Opiskelijan ohjaus on lukion sopivan koon vuoksi tehokasta. Oppilaskunta on järjestänyt toimintailtapäiviä ja maalannut tiloja viihtyisimmiksi. Perinteiset juhlat, kuten potkiaiset, penkkarit ja Wanhojen tanssit ovat lukion käynnin kohokohtia.

IMG_5419hh

Tervetuloa opiskelemaan Karkkilan lukioon!