Miksi Karkkilan lukioon

dekyylibentseeni

Karkkilan lukio on hyvä yleislukio, jossa saat tarpeelliset tiedot ja taidot tulevaisuuttasi varten. Lukion sopivan koon vuoksi opetus sekä opiskelijoiden ohjaus on laadukasta ja tehokasta.

Opiskelijat saavat jatko-opintokelpoisuuden yliopistoihin ja korkeakouluihin, ammattikorkeakouluihin ja ammatillisten oppilaitosten yo-linjoille. Tuemme erityisesti abiturientteja ylioppilastutkintoon valmistautumisessa.

Kieliopintoja lukiossa voi suoritta A-englannissa (pitkä oppimäärä), B-ruotsissa sekä lyhyessä saksassa ja ranskassa.

Karkkilan kaupunki tukee lukiolaisen oman kannettavan tietokoneen hankintaa sadan euron apurahalla vuosittain ja digitalisaatio on luonnollinen osa Karkkilan lukion arkea.

Puheviestinnässä, kuvataiteessa, musiikissa, tanssissa ja tekstiilityössä voi suorittaa lukiodiplomin. Kansainvälisyys ja matkat ulkomaille ovat myös osa toimintaamme. Projektit vaihtelevat vuosittain.

Perinteiset juhlat, kuten potkiaiset, penkkarit ja Wanhojen tanssit rytmittävät lukiotyötä.

IMG_5419hh

Tervetuloa opiskelemaan Karkkilan lukioon!